Jouw partner in het bouwen van jouw ultieme buitenbeleving.

zwembad aanleggenZwemvijvers en biopools

Iedereen heeft de mond vol van zwemvijvers, hybride zwembaden, bio-pools, … Wil jij een gezonde vijver met glashelder water? Eentje die aan al jouw esthetische en hygiënische verwachtingen voldoet? Dan doe je best een beroep op een goede en ervaren aannemer met een bredere kijk op de mogelijkheden.

zwembad aanleggenSiervijvers

Iedereen heeft de mond vol van zwemvijvers, hybride zwembaden, bio-pools, … Wil je gewoon genieten van een mooie, rustgevende waterpartij met een paar vissen en de vogels errond ? Wij realiseren jouw tuin met de waterpartij van je dromen. Strak, natuurlijk, waterval, verlichting, upflow, downflow, … wat je maar wenst. We beheersen alle technieken en kiezen er voor jouw situatie de meest geschikte uit.

Natuurlijke vijvers

Kan je gebruik maken van het grondwater, een kleigrond of een gracht en zo je eigen groene oase realiseren waar vogels, eenden, vissen, … spontaan komen vertoeven?  Of lukt het toch niet helemaal om de waterspiegel op peil te houden ?  Ook daar hebben we de ervaring en kennis in huis om voor jou dat kleine of grote paradijs in werkelijkheid om te zetten.