Werkwijze

Materialen, stijlen, planten, bomen, vijvers, biopools …

Het wordt er niet gemakkelijker op om uit te zoeken wat je echt wil en wat je echt mooi vindt.  Een kwartiertje surfen op Pinterest en je ziet door het bos soms letterlijk de bomen niet meer.

Een tuin met de natte vinger aanleggen behoort voorgoed tot het verleden.  Ook een offerte vol leemten en vaagheden brengt enkel maar zorgen en verassingen met zich mee. 

Om verassingen te vermijden werken we enkel nog op basis van een doordacht plan.  Op die manier kan ook een correcte offerte worden opgemaakt en weet je zelf ook waar je aan begint en waar het zal eindigen.

Een goed plan is dan ook de beste start voor een zorgeloos project, zonder verrasingen.

De expertise van een ervaren tuinarchitect kan je helpen bij het maken van juiste en verantwoorde keuzes.  Wij hebben zelf tuinarchitecten in huis met jarenlange technische en praktische ervaring.  

Maar we werken ook samen met andere uiterst bekwame tuinarchitecten die perfect de wens van de klant kunnen verenigen met het praktische en esthetische.

Het spreekt vanzelf dat hieraan een kostenplaatje hangt.  Afhankelijk van de grootte van je tuin, hoe uitgebreid je je tuinontwerp wil en wat je allemaal in je tuin wil verwerken zal de kostprijs van je tuinontwerp variëren.  Informeer je op voorhand daarover als je met een tuinarchitect in zee gaat. Als het plan en de offerte vast liggen, starten we vol met enthousiasme de aanleg.

We houden er aan om alle werken uit te voeren met eigen mensen en middelen.  In ons ervaren team zitten verschillende talenten die zowel de grondwerken, betegelingswerken als de complexere zwembadtechnieken aankunnen. Onze sterkte is dat we alles zelf doen en daardoor weinig of geen tijd verliezen.  Eens gestart, doen we verder tot alles klaar is.  Afhankelijk van de noodzaak zetten we dan ook extra medewerkers in.  Ook zorgen we ervoor dat de juiste man op de juiste plaats staat.

Met een goed tuinplan blijf je gespaard van een hoop verrasingen. Wij houden eraan om alles met eigen mensen en middelen uit te voeren. Zo krijg je enkel onze aangename en aanspreekbare medewerkers in jouw tuin.