Totaalprojecten

Werkwijze

Elke klant is uniek en zo is ook ieder project een unieke uitdaging. Natte-vinger-werk is niet meer van deze tijd. Elk project of elke offerte vereist een goede voorbereiding en goede afspraken om tot het correcte resultaat te komen. Heb je al een tuinplan van een tuinarchitect? Dan zetten wij dat om in werkelijkheid.  Op basis van de meetstaat die bij je tuinplan hoort, kan een correcte prijsofferte worden opgemaakt.  Enkel zo vermijd je verassingen en voorkom je een financiële kater.

Tuinontwerpen

Wie zal je tuin ontwerpen? Heb je zelf al een goed idee van wat je wilt? Of zie je door het bos de bomen niet meer? Dan helpen wij je om jouw ideeën en verlangens om te zetten naar een goed plan. Een goed plan is dan ook de beste start voor een zorgeloos project, zonder verrassingen ! De zaakvoerders van The Outdoor Concept zijn ervaren en gediplomeerde tuin- en landschapsarchitecten.

Totaalplaatje

Hoe totaal is het totaalplaatje ? Meer dan 30 jaar ervaring maakt dat we alle werken in eigen beheer doen, met onze eigen medewerkers en middelen.  Van de eerste spadesteek voor je zwembad, tot het laatste puntspotje om een mooie solitair aan te lichten. Er is maar weinig dat we niet voor je kunnen klaren. Dankzij onze brede kennis en ervaring heb je maar 1 aannemer in je tuin, verlopen de werken een stuk vlotter en kan je in een mum van tijd genieten van je paradijs.