-->

Ook na de plaatsing stond Alwego voor ons klaar

De samenwerking was perfect: de werkmannen van Alwego zijn echt top en ze hebben de planning perfect gevolgd. Van alle werken die we lieten uitvoeren aan ons huis, was Alwego de enige aannemer die zich perfect aan de planning hield. En ook nu nog kunnen we altijd bij hen terecht. Als we een vraag hebben over ons zwembad, krijgen we altijd snel antwoord of komt Wim zelf ter plaatse!

Familie P. uit Wichelen

-->

Alwego dacht mee met het ontwerp

Wij hebben gemerkt dat Alwego niet gewoon verkopers zijn van zwembaden. Ze denken mee met het ontwerp, en met hun ervaring gaven ze ons heel nuttige tips.Een zwembad is toch altijd een investering, en dan wil je dat je achteraf van niets spijt hebt. Bij Alwego word je prima begeleid zodat je altijd de juiste keuzes maakt. Voor ons was de samenwerking perfect. En dat zeg ik niet zo snel. Ze doen wat ze beloven. Topteam!

Familie G. uit Doregem

-->

Als we vragen hadden, konden we altijd bij Wim terecht

Het is bij Alwego toch een groot voordeel dat je een direct contact hebt met de zaakvoerder. Voor de meeste vragen kan je terecht bij de werfleider. Maar hadden we toch een andere vraag? Dan belde ik gewoon naar Wim en die hielp ons altijd meteen, hij komt zelf ter plaatse om een gepaste oplossing te zoeken. Dat is pas service! Bovendien werden de werken super snel uitgevoerd, prima binnen de planning.

Familie D. Uit Bornem

Buitenzwembad-bornem-referentie
-->

Bij Alwego willen ze zélf dat het perfect is

Alwego heeft bij ons alles uitgevoerd zoals afgesproken, en dat binnen de vooraf bepaalde planning. Ze deden zelfs meer. Als er iets extra moest gebeuren, voerden de werkmannen het dikwijls de dag zelf nog uit. Het geeft een goed gevoel als je voelt dat de zwembadbouwer zélf wil dat alles perfect is. Ze doen meer dan ‘gewoon maar hun job’.

Familie V. Uit Serskamp

6493-serskamp-referentie
-->

De planning werd stipt gevolgd

Het contact met Alwego was altijd prima. Dat was zo voor de verkoop, maar ook daarna stonden ze altijd voor ons klaar. We konden ook altijd vertrouwen op hun woord en de planning werd stipt gevolgd. Bovendien deden de werkmannen hun uiterste best om alles zeer nauwkeurig uit te voeren.

Familie L. uit Wichelen

-->

Wim luistert naar zijn klanten

Als je een zwembad laat aanleggen, ga je niet over één dag ijs. Je vergelijkt verschillende mogelijkheden, prijzen, zwembadbouwers, … Nu ons zwembad er ligt kan ik enkel maar tevreden zijn dat we gekozen hebben om samen te werken met Alwego. Zaakvoerder Wim luistert echt naar wat je als klant wil, en komt hij altijd met een passend idee. Bovendien hebben ze ook een super team vakmensen dat de planning volgt en alles perfect afwerkt, tot en met de kleinste details.

Familie H. Uit Meise

buitenzwembad-meise-referentie