Het zwembad dat bij jou én bij jouw budget past.

De prijs van jouw zwembad hangt af van meerdere factoren

Wil je een buitenzwembad aanleggen? De kostprijs van het aanleggen van een buitenzwembad hangt af van heel wat verschillende factoren. Bij een inbouw zwembad komt altijd heel wat werk kijken, van graafwerken tot de installatie van de technische infrastructuur. Toch krijg je bij Alwego – The Outdoor Concept altijd waar voor je geld.

sparen voor buitenzwembadWat ook je budget is, wij helpen je de juiste keuzes maken

Welke verlichting wil je in je zwembad? Kies je voor een zwembadrolluit in pvc of voor de veel sterkere lamellen in polycarbonaat? En is de plaats van je zwembad vlot bereikbaar, of moeten we grote kranen huren om het te plaatsen? Er zijn zoveel factoren die de prijs van je zwembad bepalen. Daarom is het persoonlijke contact bij Alwego – The Outdoor Concept zo belangrijk. Wij stellen je graag alle mogelijkheden voor, en geven je meteen mee welke invloed deze hebben op het prijskaartje. Zo komen we samen met jou altijd tot het zwembad dat bij jou én bij jouw budget past.

Deze 7 factoren bepalen de kostprijs van een buitenzwembad

Het is niet eenvoudig om een vaste prijs te kleven op het aanleggen van een zwembad. Bij Alwego – The Outdoor Concept leveren we enkel maatwerk om jou het optimale zwemplezier te garanderen. Elke project is anders.

Enkele belangrijke factoren die een invloed hebben op de prijs zijn:

  • De kwaliteit van je zwembadkuip: kies je voor polyester of voor het kwalitatievere polypropyleen?
  • De afwerking van het bad
  • Verlichting van je zwembad
  • Het type pomp en de zandfilter
  • De manier van ontsmetten en filteren
  • Rolluik inbouw van je zwembadafdekking
  • Bereikbaarheid van de locatie

Wil jij een zwembad laten aanleggen? Wij helpen je graag verder. Neem snel contact op en we bekijken graag hoe we jou het optimale zwemplezier kunnen bezorgen.