Flexibiliteit is onze grootste troef !

Met een buitenzwembad op maat in polypropyleen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Afdekking buitenzwembaden

Afdekking

Dek je buitenzwembad af met een duurzaam en onderhoudsarm rolluik met uitsluitend anti-alg lamellen. Met de waterdichte inbuis-motor en de veelzijdigheid van het maatwerk garanderen we je een veilig, zorgeloos en onzichtbare afdekking.

verwarming buitenzwembaden

Verwarming

Altijd aangenaam warm water op de gewenste temperatuur en liefst nog op de meest energiezuinige manier. Combineer je solar-rolluik met een inverter-warmtepomp en ervaar de stilste en meest rendabele verwarming op de markt !

waterbehandeling buitenzwembaden

Waterbehandeling

Zorgeloos zwemmen in sprankelend helder en zuiver water ? We kiezen samen met jou de meest geschikte, vol-automatische waterbehandeling. Geen gedoe met chemicaliën of chloorchoques als het plots mooi weer wordt maar onmiddellijk genieten van je zwembad.

buitenzwembad met eendenGeniet nog meer van je tuin en leg een buitenzwembad aan

Een buitenzwembad in je tuin is de ultieme buitenbeleving. In de vakantie, ’s avonds, in het weekend, … Na een frisse duik herleef je van binnen en van buiten. Bij Alwego – The Outdoor Concept realiseren we graag het buitenzwembad waar je eindeloos plezier aan beleeft.

Hoe wil jij genieten van je zwembad buiten?

Genieten op je terras met de glinstering op het water, heerlijk relaxen op een zomerse dag, het coolste verjaardagsfeestje voor je zoon of dochter, … Er zijn duizend-en-een manieren om van je buitenzwembad te genieten. En dat is niet langer een droom. Met onze naadloze monoblock zwembaden op maat bouwen wij in een mum van tijd je eigen wellness in je tuin.

Alwego – The Outdoor Concept – staat voor je buitenzwembad kopen in vertrouwen

Bij zwembadbouwer Alwego uit Wichelen vind je een ervaren team van vakmensen. Of het nu gaat om enkel een buitenzwembad, of wil je het zwembad in je tuin integreren in een totaalproject? Wij hebben de kennis en de ervaring in huis om alles tot in de puntjes af te werken.

Snelle en complete service voor je inbouw buitenzwembad

Een buitenzwembad in je tuin is een belangrijke investering in levenskwaliteit. Je wil dan ook dat het goed is. Bij ons spreek je altijd rechtstreeks met de zaakvoerder. Vraagje? Wij antwoorden meteen. Iets niet helemaal tiptop? Wij lossen het op! Wij werken daarbij enkel met ons eigen team, niet met onderaannemers. Ook dat geeft je de zekerheid dat je buitenzwembad volgens de regels van de kunst wordt geplaatst. Klaar om te genieten?

Ons geolied team plaatst jouw buitenzwembad heel snel. Wij houden ons altijd aan de planning. Dikwijls is er maar één week tussen de eerste spadesteek en je eerste duik!

Wim Govaert – Manager van Alwego NV

zwembadafdekkingJe zwembad afdekken houdt het warm, proper en veilig

Een zwembadafdekking heeft meer dan één functie. Zo houdt een goede afdekking van je buitenzwembad de watertemperatuur op peil en wordt het zwemwater minder snel vervuild. Ook zorgt een stevige afdekking van je zwembad voor een veilig zwembad. Het afdekzeil van je Alwego buitenzwembad is een kunststof rolluik dat drijft op het water. Hier lees je meer over de verschillende mogelijkheden zwembadafdekking bij Alwego.

Onze zwembadafdekking is elegant, onderhoudsvriendelijk, ecologisch, veilig en quasi onzichtbaar! Een goede afdekking van je zwembad is dan ook een must.

Wim Govaert – Manager van Alwego NV

polypropyleen buitenzwembadKies voor de hoogste kwaliteit van een monoblock buitenzwembad in polypropyleen

Er bestaan verschillende soorten zwembaden. Maar de vier meest gebruikte materialen zijn de volgende:

  • bouwkundige buitenzwembaden (gemetseld of beton)
  • buitenzwembaden in epoxy of vinlyester
  • buitenzwembaden in polyester
  • buitenzwembaden in polypropyleen

Bij Alwego zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten zwembaden. Wij geven echter de voorkeur aan het plaatsen van buitenzwembaden gemaakt in duurzaam polypropyleen. Dat is niet toevallig. Naar prijs-kwaliteitsverhouding heeft een zwembad in polypropyleen heel wat voordelen:

  • het ziet er oogstrelend uit en dat blijft het ook jarenlang
  • de naadloze lassen geven het meest strakke resultaat
  • je zwembad isoleert tot 7 keer beter dan een zwembad in polyester of beton.

Waarom kiezen voor een monoblock zwembad in polypropyleen? Lees hier alle voordelen van een buitenzwembad in polypropyleen en laat je overtuigen. Nog vragen? Neem gerust contact op met ons.

warmtepompHoe verwarm je je buitenzwembad?

De verwarming is een essentieel deel van je buitenzwembad. Het zorgt ervoor dat je  langer kan genieten van je buitenzwembad, en dat het altijd aangenaam is om een duik te wagen. Je buitenzwembad verwarmen doe je daarom altijd met een betrouwbaar systeem dat weinig onderhoud vraagt.  De ideale zwembadverwarming is een warmtepomp die heel zuinig en milieuvriendelijk je zwembadwater altijd de gewenste temperatuur geeft. Deze verwarming is op ecologisch vlak de beste keuze en is een heel stil apparaat. Zeker als je zonnepanelen op je dak hebt, moet je niet twijfelen, kies dan altijd voor een warmtepomp. Wil je meer weten over hoe we bij Alwego je buitenzwembad verwarmen? Lees dan hier meer over hoe je buitenzwembad het best kan verwarmen.

zwembad onderhoud watersensHoe een buitenzwembad onderhouden: altijd zwemmen in perfect water

Een groot voordeel van een buitenzwembad van Alwego is dat je er zorgeloos van kan genieten. Geen gedoe, enkel plezier. Het onderhoud van je zwembad gebeurt al dan niet volautomatisch door de technische installatie. Met een betaalbare volautomatische waterbehandeling krijg je een zwembadwater van drinkwaterkwaliteit. Zo heeft je water altijd een perfecte kwaliteit waar je gezond in kan genieten, ook zonder irritatie aan ogen en huid. Lees hier meer over hoe je een buitenzwembad het best kan onderhouden.

Wat is nu de prijs van een buitenzwembad?

Wat je buitenzwembad ook kost, bij Alwego ben je altijd zeker dat je waar krijgt voor je geld. We streven altijd naar een totaalpakket met de meest moderne  en vooruitstrevende technologieën waardoor jij jarenlang zorgeloos van je zwembad kan genieten. Er zijn heel wat verschillende factoren die de prijs van een buitenzwembad bepalen. Maar wij bouwen elk zwembad met slechts één doel: je optimaal te laten genieten van je investering. Daarom zijn al onze buitenzwembaden ook maatwerk, want iedereen iedereen is uniek en heeft een unieke smaak. Wij kunnen bovendien je zwembad uitwerken als totaalconcept in je tuin. Zo vormt het een volledige harmonie met de rest van je tuin. Wil je meer weten over wat je zwembad zal kosten? Je leest hier meer over wat de prijs van een buitenzwembad bepaalt. Of neem gerust meteen contact op met ons om jouw droomzwembad te bespreken.