Jouw partner in het realiseren van de ultieme buitenbeleving.

zwembad aanleggen

Buitenzwembaden

De glinsteringen van de zon op het helblauwe water. Relaxen met vrienden op een zomerse dag. Het coolste verjaardagsfeestje voor je zoon of dochter. ’s Avonds zwemmen in je verlichte zwembad. Het hoeft niet langer een droom te zijn.  Met onze maatwerk monoblock zwembaden bouwen wij voor jou in een mum van tijd je eigen wellness in je tuin.
Klik en lees meer.

vijvers aanleggen

Vijvers & Biopools

Wil je ook ‘s winters genieten van een mooie, rustgevende waterpartij en de natuur en de vogels er rond of er in ? dan is een vijver misschien iets voor jou. Neem je er zelf graag een duik in ?   Dan is een zwemvijver of biopool dé oplossing voor jou !  Afhankelijk van je verwachtingen, combineren we voor jou het beste van zwembad en vijver, met een prachtig uitzicht.
Klik en lees meer.

totaalprojecten

Totaalprojecten

Wil je die buitenbeleving waarin je kan herbronnen zorgeloos realiseren ? Met de expertise van onze tuin- en landschapsarchitecten ben je een stap dichter bij je eigen paradijs. Zet tijdig de eerste stap, dan kunnen wij binnen de vooropgestelde deadline en het afgesproken budget je droom realiseren.
Klik en lees meer.