Ervaring troef

Een tuinplan in 1,2,3, …

Wim en Sara Studeerden in 1995 af als Tuin- en landschapsarchitecten en beschikken inmiddels over brede ervaring in het ontwerpen, realiseren en opvolgen van tuinen.

 

Diverse stijlen en formaten van tuinen, met uiteenlopende moeilijkheidsgraad, deden de voorbije 20 jaar de revue. Geen enkele opdracht kon ons afschrikken en alle projecten werden tot algemene tevredenheid van onze klanten tot een goed eind gebracht.

 

Afhankelijk van de wensen van onze klanten, werken wij al dan niet zelf tuinplannen uit.

Regelmatig realiseren we tuinen in opdracht van andere tuinarchitecten, of verwijzen we onze klanten door naar andere tuinarchitecten.

 

We realiseerden meermaals projecten voor :

Christian Vermander (Bureau Voor Vrije Ruimte)

Piet De Vylder

...

VOORONTWERP

In dit eerste plan worden de ideeën en indrukken van de klant verwerkt tot een basisplan of een structuurplan.  Terrassen, waterpartijen, bomen, hagen,  bijgebouwen, … krijgen een juiste plaats toegewezen volgens de mogelijkheden van het terrein en de gebouwen.  Dat alles krijgt al een eerste keer een vorm aangemeten

 

ONTWERP

hier worden de ideeën en indrukken van de klant op het voorontwerp verwerkt tot een definitief plan.

 

BEPLANTINGSPLAN

Op dit laatste plan worden de specifieke planten, hagen en bomen aangeduid, en berekend naar plantdichtheid, om zo snel en zo goed mogelijk resultaat van Uw tuin te garanderen.

Alwego nv

Dendermondsesteenweg 93

9260 Schellebelle

Tel : 09 369 53 89

info@alwego.be

btw : 0425 122 789